ÄLSKADE LOV

Onsdag, inte många dagar kvar nu... buhu
Jag har varjefall haft såå bra än så länge.
I fredags åkte jag till stockholm och hade lite tid med mig själv osv..
 
Iördags så spelade jag min sista seriematch med hockeyn och jag tyckte det gick bra, vi vann och vi hade 2 backpar och tre kedjor så jag spelade varannat byte och asså ibland så känner man liksom, när är matchen slut? jag är dötrött.. men nu var det liksom "NEEEEJ DET HAR GÅTT TRE MINUTER REDAN", nu längtar jag så himla mycket till påskcupen i enköping!!!! Sen efter matchen åkte jag hem till Linde och hade myskväll med tjejerna, tårta och allt.. Vi gjorde även en egen harlem shake video hahah! det var jätte kul, även om vår klippning var lite efter.
 
Söndag var en seg dag, jag började bli sjuk och allt var bara segt.
 
I måndags så hade jag en heldag med Stella och på kvällen hamna jag i mölnbo, och det är jag glad för, för jag hade såå roligt!!
 
Tisdag var en fin dag, jag var en riktig lyxlirare! käkade ute både lunch och middag, hade ju dock vart lite bättre om jag klädde mig efter den fina person som jag faktiskt var, men hade jag inte haft en vägrajeansdag så hade jag inte käkat lunch i springbyxor eller åkt upp till Stockholm med typ halvt pyjamas.
 
Det som gjorde min dag var när jag och Emilia skulle åka hem från stockholm så skulle vi gå på toa.. Man var tvungen att betala 5 spänn för att gå och vi la ner tio för det funka inte fösta gången.. men bakom oss stod det tre spacklade bitchar kanske 98:or med nike-märken som ögonbryn, sönderfärgat hår och rosa mjukisbyxor som stod och gav oss blickar och väntade på att vi skulle vara klara på toan så de kunde ta tag i dörren innan den stängdes så de också kunde gå.. först när jag märkte det så tänkte jag "aja de kanske inte har en 5a på sig eller nåt" men när de står och väntar på oss så köper dem jäkla hamburgare som de käkar i väntan på att få gå på toa gratis.  Nej nån måtta på hur snäll jag är får det faktiskt vara.
När jag har spolat och går ut ser jag hur tjejen som fått uppgift att fång dörren rycker till och jag skulle gått åt höger men då räcker hon sig efter dörren på min vänstra sida så jag ändrar riktning till vänster och hindrar henne att fånga dörren så den går i lås.. TACK, det kändes så himla bra och jag säger bara det.. om blickar kunde döda!!!
 
I onsdags så åkte jag och Axel till heron city och kollade på bio med farmor och farfar, berättelsen om pi. Den var faktiskt bra men liksom den var en sån film som är bra på bio men inge man ser hemma så jag är nöjd att jag såg den!
 
Idag är det endast p.l.u.g.g
 
ciaoooo

LÄCKERT

Asså shit vill ni veta en cool grej?
I ssk:s A-lag spelar Micke Nyllander och han är typ runt 40 och har en karriär i NHL bakom sig osv, MEN hans son William Nyllander spelar också i ssk:s A-lag och HAN ÄR FÖDD ÅR 1996!!
Ett år äldre än mig och han spelar alltså med vuxna män som skjuter som hästar och tacklas som (förhoppningsvis) gudar.. Född 1996 och spelar tillsammans med sin pappa och tjänar stålar... Asså jag tycker det är så läckert att jag vill gå och kolla på en ssk match direkt❤❤❤


16 FAGRA ÅR

Snart fyller jag 16, och därför var jag och mamma på barkaby outlet och köpte lite presenter.. längtaaaar! För att det ska bli så spännande som möjligt så har jag prövat allt framför spegeln en sista gång här hemma så jag har en fin sista bild av det och sen la vi undan det så jag får längta lite extra. Visar allt när jag rivit av pappret om 19 dagar, hihihi, wohoo!
 
 
Jag ska berätta en pinsamt grej... jag kanske har skrivit det..?eller nej, kanske.
Det var varje fall för ett tag sen som jag skulle vara med ssk och träna.. så var det två tjejer typ i min ålder som skulle vara lite snälla så jag skulle känna mig "hemma" så de sa "vi ska gå och kolla på en ful hjälm, ska du me?" så jag följde med till isen för de skulle peka ut vem det var men när vi kom fram så hade de genomgång så vi vågade inte gå ända fram, då säger ena tjejen "Okej jag orkar inte visa men den va typ såhär jätteful, easton tror jag men varjefall den var typ matt i färgen.. aa jätteful"
Självklart är det den sån hjälm jag har fast vit (vit ser faktiskt bättre ut än svart och framför allt röd!!)....
men jag sa helt enkelt att "ehm.. jag har den hjälmen" jag höll på att dö när jag skulle ta på den eftersom jag redan har komplex över den själv och tyckte redan innan att den var störtful.
 
jaja, det var väl pinsammast för dem antar jag.
 
 
MEN nu måste ni hjälpa mig!!!!
Kommentera önskerubriker och vad saker ni vill att jag ska skriva om! för jag är SLUT på ideér.

KÄNNER MIG SOM CAROLINE AF UGGLAS

Japp.. Vaknade med skitigt hår och tyckte att jag såh ut som henne, haha! Även om hennes låt aldrig riktigt kom igång igår så gillar jag ju henne extremt mycket så jag skickade iväg en röst, tjing!!!!
 
Idag började jag dagen med att göra en fin frukost på sängen till mamma och pappa, sen har jag legat och pluggat...
 
Blek som snön har jag idag testat mina bikinasar lite och andra klänningar.. hmm, ja jag får helt enkelt längta till Kroatien. Nu har jag käkat middag såhär klockan halv tre för att senare åka och spela hockeymatch i Segeltorp.
 Kommer inte använda mina nya handskar dock.. :( men inget nytt på match då dör jag
Bilden gör inte färgen rättvis, visst är dem röda men det skriker inte rött om dem. Reebok, trivs bäst där och sen går de upp extra långt på armarna så jag slipper använda hanledsskydd som pappa vill att jag ska göra.
 

LIVET UNDER KONTROLL

Ja börjar faktiskt kännas riktigt bra! Efter helgen är det bara geografi prov som jag måste plugga till!
Min förra vecka var helt kaotisk och ni som förstår mig kommer svettas bara jag berättar...
Jag lämnade in idrottsuppsats på 5 sidor om ämnet anatomi, lämnade in 5 sidor NO uppsats som var om genetik och genteknik, plus litet prov på det + muntligt diskussionsförhör. Sen lämnade jag in 4 små sidor engelska + engelska prov sen hade jag två matte prov och idag hade jag spanska prov. Var uppe till 00:00 3 dagar förra veckan och pluggade. Då kände jag bara för att stanna och sätta mig ner, var så trött på livet.

Nu börjar hjärtat pumpa normalt igen..
Imorgon ska jag plugga lite sen blir det middag hos farmor och farfar med kusinerna, vi ska fira farfars, Linns och Axels födelsedag.

GODNATTIS


SITTER MED MIN SKETNA FRUKOST

jaa.. Börjar 11 idag och slutar 12.
Så nu sitter jag här i soffan och äter en frukost som inte anses vara värd att ta kort på.
Igår var det ju den stora alla hjärtans dag.. Och jag märkte att min mamma var tråkigare än vad jag trodde!!! När hon kommer hem så liksom är det inget speciellt så jag tipsar om bakelser och grejer tills jag kommer hem från träningen men när hon hämtar mig så frågar jag om det finns några bakelser så hela familjen hade en anledning till att sätta sig vid bordet. "Nej? vi kan säga att vi hade det igår, det är bara konsumenterna som vill tjäna pengar"
jag blev så besviken.. det är hur bra som helst att det finns en dag som heter så så vår familj får en anlddning att visa lite extra kärlek..!
Som tur då så har jag en pappa som fortfarande tycker om den här dagen så då låg det hjärtan på min kudde när vi kom hem och rosor var köpta till mamma osv, allra käraste pappa! Han chockade oss alla.
 
Hittade även en fin bild där det stod:
 
You don't have a valentine on valentine's day?
Some people don't have a mother on mother's dag or father on father's day.

KOLLADE PÅ BILDER FRÅN KONFIRMATIONENOCH DRÖMMER MIG BORT I MATEN


EVELINAS NAMNSDAG

Imorse när jag vaknade hade mammsen fixat såhär fint till mig!
Bra start på dagen.

GYMNASIEVAL

Asså shit!
Det här känns jobbigt! Jag har varje fall valt nu, inte på riktigt för det gör vi i maj men nu så ska man ju komma in i systemet och hit och dit..
Jag hade tänkt ta ganska många skolor bara för att se och prova på men jag slutade ändå med tre skolor.
Jag vet inte om jag kommer ha denna rangordningen sen men hur som helst,
1. Sjödal
2. Tullinge
3. S:ta Ragnhild

Sen imorgon har jag ett matteprov som jag inte ser fram emot.. Kunde inte låta bli att maila matteläraren och säga att jag ville slänga matteboken i väggen.

Drömmer mig bort till lov och konsert och allt, längtar


NEW IN

Nu har jag använt upp presentkortet, tagit slut på mina kontanter och rensat kortet... äntligen är väskan min!
Jag har inte använt mig av väska på kanske sisådär 3-4 år, nu är jag trött på att läxböckerna ger mig kramp i armen på väg hem från skolan.
I kanske ett år har jag kollat på den här väskan på åhlens city varje gång jag varit där.
 
Men så bestämde jag mig att nu får väska banne mig vara prio 1, så jag sparade till den, easy peazy.
 
Blivit mycket svartvita bilder på senaste men jag tycker det blir så fint, fast i det här fallet så var det mest rättvist mot väskan!
 

BARNVAKT

Igår tog jag tåget till årstaberg och var barnvakt åt mina tre kusiner. Vi åt pizza, kollade på mello, dansade till hannah montana, gjorde nyhetsprogram och Ella lärde mig spela schack! Riktigt roligt när man kan.
Det är alltid så mysigt att komma dit. Få åka bort från mamma och pappa och umgås med människor som inte förstår sig på "vuxenvärlden"...
 
Idag spelade jag hockeymatch mot Gotland, vinst med 4-3.. Jag hade inte så mycket kräm i bena idag men det gick gaaaanska bra. Röd, svart, vit, Järna elit
 

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

 
För idag är det Axels födelsedag!
"Hallå jag är 13 nu så jag kan säga bruttan utan att det låter konstigt" ...ehm..okej
 
Bästa bror
Vad är dåligt med 13?- jo han har gått och blivit nån jävla pubertal tonåring som blivit kaxig, liksom vem bryr sig och sånt som jag hatar!
Vad är bra med 13?- Han börjar växa till sig lite och då blir fighterna lite hårdare och då har vi roligare, sen har han börjat få bättre humor så vi skrattar ofta tillsammans.
Jag kunde inte ha en bättre bror än dig
 
 

VEM VILL SE DIN FRUKOST?

Åh folk som börjat ta kort på sin frukost eller mellanmål, varför?
Det är så himla ointressant så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Man fixar inte sin frukost i en halvtimme genom att göra sina meloner som hjärtan eller göra sin smoothie randig, för att sen äta den som vanligt. Den smakar likadant och man fixar den bara för kortets skull, en anledning att få lägga upp den för att visa hur nyttig man är,
" detta är en bra frukost"
"såhär nyttig är jag"
"mm vad gott efter ett uppfriskande gympass" *jag körde lite med 2kg hantlarna*
 
Självklart vet jag att många kör arslet av sig på gymmet, tillexempel karin och det är jätte bra, jag tycker verkligen det är roligt på riktigt MEN att räkna några jävla kalorier och låta bli att äta potatis och ris, men kan äta typ bananer.. då fattar jag inte taktiken längre
 

SKOLA DÖ

Ja, nationellt prov imorgon och nu har jag pluggat klart.
 
känslan när jag är klar med en uppsats 12 på natten efter 8 timmar utan att ha lyft på arslet från stolen och pappa säger "det här är inte bra"
 
 
sen blev det bra men den känslan

MVH KARIN



Jag är Evelinas favorit kompis sen 15 år tillbaka och jag är också den kompisen som tappade bikiniöverdelen på Tosselilla, som började gråta två gånger när jag och Evelina sprang 5 km, som frontalkrockade med cykeln in i en stolpe, som kokade harbajs till henne ,som står ut med att hon aldrig har tid för socialt umgänge, som hjälper henne med SO läxan, som betedde sig som en reumatiker efter att hon fick mig att göra utfall i 209,5 meter, som nyser i hennes ansikte när jag får lust till det, som rymde med henne som liten, som snodde godisnappar åt henne, som delade varje dag hos dagmamman med henne, som tjuvtog sockerbitar som skulle vara till de vuxnas kaffe, den som hon alltid var tvungen att torka bort dräggelsträngen som hängde från hakan när vi var mindre, som hade en blogg Med Alice Junman som hette aliceandkarinstyle som ledde till att jag blev ökänd i hela Järna (JA JAG VAR VÄRSTA FJORTISEN) och jag är den som ska jobba inom Nato eller FN:s säkerhetsråd när vi joinar NATO och Ban-ki moon säger upp sig. Det är jag. Haha Just Kidding. Eller njaaaa...

ni vet inte vem Evelina är på riktigt. Ingen vet det lika mycket som jag, and I say dear blogreaders, THAT IS A RATHER DIFFICULT ASSIGNMENT. Alltså hon är typ inte glad, rolig eller typ snäll med mig, Hon är liksom bara Evelina. För nu när vi har varit bästa kompisar i hela våra liv så blir det så att vi är på ett speciellt sätt mot varandra, liksom ganska dumma, kanske typ som syskon.
Vi sitter inte på ett café och dricker en latte och pratar om tjejproblemen hit och dit och sen lägger upp en bild på instagram, "sitter här och myser med finaste människan".. Vi slåss typ mest.
Men om jag nu ska berätta om hur hon är som en vanlig kompis, alltså mot andra så kan jag dra hur hon är mot mig later on SNUTTITUTTIPUTTISAR. Eller nej det orkar jag inte.

Well, Evelina kan man vara kompis med på två sätt, antingen på djupet eller ytligt.
Om man är ytligt kompis med henne vet man om man berättar någon extremt ointressant grej, typ som ”ASSÅ PALLA EN PANNKAKA INNEHÅLLER 53 KCAL”, för då säger hon ”haha, jaha?” lägger huvudet på sned och ger ett smile som får teaterlärare att vända sig i graven. If you know what i mean, eller om du ber henne om ett glas mjölk och hon gör det(!) aldrig att det skulle hända mig.
Nej nu orkar jag inte skriva såhär seriöst jag är inte en så känslomässig människa det är liksom på höjden att jag kan skicka ett hjärta på sms… mwöfcwepfjwepf

Hon är very envis. Typ som världens värsta åsna. Den mest långsinta grisen på jorden. Hon kan också vara värsta bitterf.. eh bittertant. Men det är ganska roligt när man har lärt sig att hantera det, alltså VÄLDIGT roligt. Bara genom att krama henne lite extra så sitter man i klistret.

På 15 år så har vi otroligt nog aldrig BRÅKAT, visst jag har hatat henne och tvärt om men tack vare mig så är det som vanligt efter på sin höjd 10 minutes, eftersom hon är så jäkla envis och inte kan börja va som vanligt först, det brukar vara så att vi skriker och bråkar på varandra och sen vänder oss till varsinna skåp så glömmer man bort att vi tjafsa så man frågar snällt om ett sudd och då är det redan glömt... vi får ofta höra "asså hur står ni ut med varandra" "jag fattar inte att ni kan va kompisar fortfarande" "tröttnar ni aldrig på varandra?" "är så sjukt imponerad av eran vänskap". Folk börjar se oss som en person typ, finns det nåt att säga så sägs det bara till en av oss, för det den ena vet, vet också den andra.. Hon är min bästa kompis....SÅ NU KAN JAG INTE VARA MER DJUP. Vi säger inget djupt till varandra, det behövs liksom inte.

Nu byter jag ämne igen.. jag har ADHD när klockan har passerat åtta, that’s why I’m so jobbig. Jag är hjärtligt tacksam över att hon ställer upp på att höra mig gråtandes berätta om mina crusher på idrottslärare eller att min apelsin inte smakade som den skulle.

Något som verkligen personifierar Henne är skrattet, det kommer från hennes pappa och hennes brorsa har likadant. Det låter lite som en bonde som ser sina kossor göra volter. Typ. Eller nej. Det är svårt att beskriva men skrattet kommer liksom från the bottom of the mage.

Något annat som är jätte bra med Evelina är att vi är lika tjocka. Då kan man säga typ ”snygg dubbelhaka” utan att faktiskt vara taskig.
Det enda vi har gemensamt är humorn, TRY to find something else!

Bye fellas


GAMLA JAG

Haha, kollade på massa gamla foton på mig och alltså hade jag haft kvar de där kanintänderna hade jag haft 10 gånger mer komplex över dem än vad jag redan har!!

JAG DÖR

 
Igårkväll var jag klar med NO-uppsatsen vid 00:30 ungefär, sov som en stock i 6 timmar sedan iväg mot skolan!
Kan någon förstå hur jäkla trött jag var? Hade med mig frukost som jag åt på lektionen hehe.. men jag fick i varje fall inlämnat NO:n så det var skönt.
 
Vi kom inte vidare till stålbucklan men min värld gick inte under! Jag var el capitano och jag störde mig nåt så enormt på alla andra captener i andra lag, när man hälsar och har det där fake smilet och ba "lycka till" så verkade de jätte trevliga men i själva gamet så var de typ kompletta idioter hela bunten.. asså tjejer är verkligen så otrevliga, jag pallar inte med sånna.
 
Något annat som jag stör mig på är folk som snörvlar men aldrig snyter sig, jag får spader! kan inte arbeta
Jag kanske var extra känslig idag när jag var så trött men ändå!!!
Nu ska jag iväg på hockeyträning, ciaooo
 
 
 
 

FÖRLUST

Idag hade vi två knappt förluster, sista matchen rullade vi på tre backar i ett högt tempo så jag var helt slut men det är nästan roligare.

Annars så har laget satt på en skräckfilm och av sånt dör jag av så jag gick och satte mig i skolans (som vi sover i) matsal och tog fram biologiböckerna, det är knäpptyst och skönt! Det enda man hör är när jag själv andas. Men sen efter en stund kom laget med hembeställda pizzor, åt halva men så himla gott första tuggan.
Fast nu sitter jag här själv igen och det är rätt mysigt att vara själv såhär tyst, fast min egna säng hade inte heller vart så dumt!

Som vanligt dåliga bilder.. :(


MIN FREDAG

Klockan är 20:00 och jag har redan borstat tänderna och vi ska ligga i sängen snart.. Vi kommer att sova i ett klassrum på luftmadrasser, jag är inget fan av det här men jag får gilla läget helt enkelt.
Imorgon börjar matchen 8:30.. Det dåliga är att jag bara har två matcher per dag och den sista är 18:30 Söndagkväll!
Jag kanske kommer vara hemma typ 21-21:30, hur segt? Då har jag NO att göra plus att jag har nationellt prov dagen efter så jag vill somna tidigt! Asså åhh mitt liv krockar..


JB&1D


JB&1D

I julklapp fick jag one directionbiljetter till den 8:e maj och efter det har jag börjat lyssna på dem, gjorde inte det innan, eller jo jag hade ju en fling på nlåtars sådär och kunde inte uttala niall och så. Fast det kan jag inte fortfarande, min kusin rättar mig alltid... 
Men nu kan jag några låtar osv!
Sen hade ju jag världens kändisförälskelse typ 2010 på Justin BiebeR! Men så senasteårets har jag inte lyssnat på honom så mycket men så fort jag gör det så får jag tillbaka lite av kärleken. Men så blev jag lite ledsen när jag inte fick biljetter till hans konsert för det har jag sagt hela tiden att kommer han till Sverige så ska jag gå! Men nu idag så släpptes det biljetter ytterligare till en konsert, pappa satt på jobbet med tre datorer tillsammans med hans jobbarkamrater för min skull <3<3<3 OCH VI FICK 2 BILJETTER! Först så blev jag liksom glad men har inte lyssnat på honom på så länge så jag köpte hem en låt och lyssnade högsta i lurarna på väg hem från skolan och då gick allt upp för mig, jag gick där och nästan dansade mig hem hela vägen hem! Så himla lycklig för båda.. Känner mig som värsta flickbandslyssnare men jag känner bara, yolo
 
Det ska bli jätteroligt!