SM-GUUUUULD SHALALALA

Igår så spelade jag först match med ssk som vi förlora.. Sen när den var klar så var det bara 1 timme till SM final starten så jag hann bara ta av mig grillorna och springa iväg så frågade dem vart jag skulle så fick jag ju berätta och när jag hade lämnat omklädningsrummet så hörde jag hur de diskuterade "åh SM, i vadå?" Då bad jag till gudarna att ingen skulle avslöja att det bara var tre lag hehe...
Nåja! Super rolig match med bara två utvisningar från min sida. Jag blev även matchens lirare!!
Och jag vet inte vad det var men jag var typ på bra humör så när jag blev utvisad så log jag och i båset smörade jag som fan för domarna som stod brevid isen så nästa år kommer de älska mig förhoppningsvis!


MIN FÖDELSEDAG

Vaknade till sång och massa inslagna paket som jag själv valt.. några små sidopresenter var faktiskt överraskningar och det uppskattades!
jaja, åkte direkt och träna en dålig träning.. hem och bakade till ikväll!
Idag fick jag varjefall; två hyllor som jag ska sätta tavelramar på
ett finare påslakan till sängen
två böcker
lite pengar
en brun väst
en allmänacka (<3)
ett armband
två fina tröjor med krage
en tröja med volanger från soaked
ett set till frostingen som jag ska göra till mina cupcakes
en klipp och slingtid
att vi ska gå på kurs så jag får övningsköra
och JB-biljetten som jag redan berättat
och en ny trunk
 
Jag äär jätteglad för mina presenter och jag är inte så van med att få såhär mycket, jag tackar allra mest min kära mormor och morfar och även mamma och pappa för detta!
 
med detta inlägg så avslutar jag med lite bilder som inte är proffstagna......
 

FREDAG DEN 8 MARS

Dagen innan jag fyller år och dagen då min kusin fyller år.
Jag fattar inte men jag har verkligen sett fram emot min födelsedag i år.. känns som jag typ aldrig gjort det såhär mycket..!
 
Det blir en tight helg varje fall, idag fredag har jag haft utvecklingsamtal och hunnit träna ishockey med både Järna och ssk! imorgon lördag (min födelsedag!!!) ska jag träna med ssk först sen förrbereda tills släkten kommer och söndag är den sm-final...
 
Dessutom ringde dem från Ica Trossen i Trosa idag, jag ska dit på möte och sen provjobba lite på påsklovet, wihoo!!
 
 
Efter denna helg ska jag ta tag i mitt liv, blev typ taggad samt avskräckt på livet efter utvecklingsamtalet.. Nu är det 10 veckor kvar som jag måste vara bäst på allt på.. sista tampen i hockey, hockey och ringette, skolan kommer vara så jäkla intensiv och jag har såååå mycket extra som jag måste göra om jag vill förbättra mina betyg ett snäpp och jag har flyttat mig själv till kategorin tjock. Jag trivs ingenstans och vill gömma mig i graven, ska däremot inte ändra mina måltider (dvs inte ta bort pastan) men jag ska vara ordentligare och sluta med min återhämtningsproteinshakenåntingnånting som gör aatt man går upp i vikt även om den är typ det godaste som finns<333333333 och sen såklart dumpa min bästavän, godis...
 
 

ROMME

Vi åkte till Romme med skolan, världens finaste väder!!
Snön var perfekt och man frös inte om ansiktet när man åkte.
I början var det som vanligt jobbigt lång väntan men sen var det bra!

Man blir så lycklig av att åka skidor, det är typ mer fridfullt än en solsemester, även om jag hade valt det först då men men..
Kanondag


LEGAT PÅ LATSIDAN

För att få ihop mitt liv nu så prioriterar jag tyvärr bort bloggen..
När lovet var slut så började jag tänka att ååhh vad lovet tar slut snabbt jag har inte hunnit ett skit.. Bajslov, men när jag tänkte efter lite så har jag hunnit med allt jag skulle hinna med! Förutom att plugga, ta det lugnt och städa men det klarar man väl sig utan..?

Jag har varjefall börjat träna lite med ssk dam och även spelat match, jag är väl inte helbekväm men det rullar!
Känner mig bara så oförskämd mot ringetten...
Men.. Jag gör det som måste göras.