VALBORG

tråkig att det regnar men annars såååå.. Vet inte riktigt vad mina planer är för idag men det blir förhoppningsvis bra!
 
Idag åkte också Axel, på sitt hittills livs största äventyr. Han ska för första gången spela för Sverige i gult och blått. Han har blivit uttagen till Sweden select, Sveriges bästa 00:er. Inte bara det utan även till Reebok select, också sveriges bästa 00:er fast då blir man uttagen av en privatperson. Så han åkte idag, kommer hem på Söndag kväll och Måndag morgon åker han igen, till hockeyns huvudstad Toronto!! Jag är både avundsjuk och stolt.. Han är så jäkla bra, världens bästa Axel. Han är alltså 1 av 15 bästa hockeyspelarna i hans ålder, lärt honom allt jag kan... ;)

INTE SÅ MYCKET ÅNGEST

Det känns lite skumt.. Nu har det vart 2 söndagar på raken som jag inte har haft ångest på.. och veckorna innan har jag brytit ihop varenda söndag. Även om jag har nationellt prov i engeska imorgon, om jag inte redan skrivit det på nåt tidigare inlägg så gick det förra nationella engelska inte så bra. Det kanske är så att våren har spridit lite glädje!
 jag och mamma åkte in till stan lite snabbt för att köpa sportbh:ar som jag kan använda nu efter operationen. Då hittade jag även en mysig tröja.
Sen kom min faster med min födelsedagspresent!!!!
Jag fick ett armband från rock by sweden som jag hade önskat mig<3<3<3 men det var slut i hela stockholmsområdet när jag fyllde år så nu kom det äntligen en leverans, första leveransen efter jul, det är så himla fint.

SÖNDAG

Igår hade vi en mysig tjejkväll i Elins nya lägenhet, det var jättefint och hemtrevligt.. sen hade hon ju en katt också... jag gillar inte katter och katter gillar inte mig, mer kan man inte göra åt saken så satt med kuddar som sköld hela tiden.
 
Idag så ska jag plugga, har lite NO att göra men sen så tänkte jag lata mig. Valborg i veckan, jag ska jobba dagen efter, woop woop. Nejmen hoppas jag får sitta i kassan för det är så kul! Sen så är det ju röd dag så kommer ju få ob och grejer. Men jag har inga spikade planer än.
 
Ja nu kommer texten till bilden.. jag har köpt en tavla till mitt rum, mycket bättre än mina andra tavlor, fjanttavlor.

ASSÅ OMGGGGGG

JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER
 
Det trodde jag inte innan för jag hade inte hunnit lyssna på alla låtar osv men asså igår.. Först när nedräkningen började från 9 minuter så skrek alla när det ändrade minut och jag kände typ "amen komigen", samma sak med introt, "ja visst det var väl coolt".. Men sen när han kom in, jag fattade ingenting men tårarna bara sprutade! De tre första låtarna var typ heeelt okontaktbar och allt bara rann, jag fattade inte att jag såg honom på riktigt..åhhh
 
Han var så bra, vi satt dock ganska högt upp men vi satt aldrig på våra platser, vi gick dit vakterna sa att vi inte fick gå. Efter var jag helt mållös och jag kan lätt säga att det var en av de bästa kvällarna jag har vart med om. Sen så tog han en mobil från publiken och tog kort på sig själv sen gav tillbaka den.. asså kan du fatta det????? helt jävla sjukt, då började jag gråta, sen var det nån video mellan nån låt så han sskulle kunna byta om och då grät jag, när det var OLLG så grät jag, när DJ:n skrek "WHEN I SAY JUSTIN, YOU'LL SAY BIEBER, OK? - JUSTIN *BIEBER* -JUSTIN *BIEBER*"
Allt var bara crazy, så efter igår är jag en belieber igen. Kunde heller inte låta bli att köpa en tröja som jag inte vet när jag ska använda, men totally worth it!!
 
Juste idag har jag skavsår i ögat för att jag grät så mycket igår, woho evelina
hejdååååå nu ska jag jobba..

FATTA ETT BESLUT

Godhalvkväll
Såhär är det va.. jag är supersugen på en mjukisdress som är ganska dyr.. jag har vart det ett tag men har liksom aldrig tänkt att jag ska lägga ner så mycket pengar på det men nu när jag har tjänat lite egna stålar så tänkte jag faktiskt unna mig det. eller jag vet inte.
Men det jag har och komma med är väl typ att jag lever 90% i mjukiskläder, och om jag ändå gör det så kan jag väl få göra det med lite stil?
Men sen finns ju nackdelarna och det är det här med distansbeställning....................
 
Meeeen jag är fortfarande sugen på det!!!
Det är nämnligen en tjej som har en man i USA som skickar massa USA-grejer till henne som hon kan ha och sälja vidare till oss i sverige, så har hon som ett event hemma hos sig i Solna. Victoria's Secret-event. Det finns massssor av vs-trosor, bodyspray och hudkräm, parfymer och kläder osv.. så kan man även beställa bikinisar och då mjukisdressarna genom henne om man vill. Är det några som är sugna så kan vi ju åka dit på nästa event, får jag med mig ett par stycken så skulle ju det vara toppen.. då får jag lite rabatt... nejmen helt ärligt jag är 75% på att jag kör på den svarta. eller vilken färg skulle ni tagit?

20 APRIL LÖRDAG

Jaa.. kan ju börja med att säga att jag skulle visa er min klänning men när jag då kom hem alldeles ivrig och bara ville testa, testa, testa den så SATT DEN SOM SKIT. Blev jätte deprimerad... skitklänning, en människa som jag.. väldigt kräsen och mullig SKA inte köpa saker på internet..
Menmen när jag åkte in till Stockholm i fredags med PP så hittade jag mitt alternaiv 2 som inte fanns i min storlek på nelly.. MEN nu fanns den, visst den har också sina skavanker men jag kommer inte hitta nån annan klänning som jag känner mig mer okej med.. så I bought it och kände lättnaden.
 
Jag har ju faktiskt ändrat mina matvanor denna vecka och det har funkat ganska bra!
Men i fredags var det jobbigt... Det var pannkakor i skolan men jag och karin skulle hinna med tåget så vi skulle äta i stockholm istället... Det jag väntar på förevigt är pannkakor i skolan<3<3<3 När vi satt på Vapiano och jag satt med min sketna sallad så kunde jag inte tänka på nåt annat än pannkakorna... det tog emot.
 
Igår gjorde Maddo, Karin, Wille, Patrik och Jakob mig sällkap. kul, lamt, ändå kul.
Jag var verkligen lycklig när jag kom hem för huset var nystädat och alltså jag mår så jäklarns bra när det är städat och ordning på allt! Sen är det pricken övet i:t att jag inte har några familjemedlemmar som kan stöka till på tre dagar, så fort de kliver innanför dörren är det nämnligen kört.
 
Vädret har ju dettutom varit toppen, jag och maddo satt ute med fårskinn och filtar i två timmar idag, när jag kom in så var jag så himla fräknig!!! Jag har typ aldrig varit så prickig i hela ansiktet i mitt liv! Allt var vitt sen var fräknarna jättestora, jättemånga och jättestarka!!
Men nu när det har lagt sig är jag bara knallröd..pinigt.
 
Myshelg varjefall
 

VUXENPOÄNG

kom precis hem från jobbet bah..
känner hur vuxenheten bara flödar!! Satt i kassan hela tiden, idag kom det några jag kände, blandannat min lärare hehe...jag var pinsamt trevlig så måste prata med henne imorgon.
 
Idag när jag kom dit blev jag haffad av chefen och så sa han "ja, bra hej kom så ska vi gå igenom dina läxor". (Jag hade inte läst några läxor).
Hjärtstopp och svettet bara rann under armarna! helt sjukt jag kände typ hur det kittlades... stjärnbarn som jag är. men det gick bra!
 
Gjorde nationella provet idag, del B- samhällskunskap.. gick ganska bra, failade nog på en fråga.
Jag hatar orden "resonera, argumentera, diskutera, motivera, förklara utförligt" älskar att vara skolelev i denna generation.
 
Imorgon ska jag visa min klänning här, fick brev hem idag om att det bara är att hämta ut!
 
ciaooo

FINLAND

Jahapp.. nu är jag hemma från finland.. landet är så himla fult och tråkigt, skulle aldrig kunna tänka mig att bo där.
Jaja vi hade det jätte bra och det var verkligen kul och spela ringette.. vi var ju dock ganska dåliga om man tittar på siffrorna men men.
Även domarna i Finland har nåt emot mig, 10 utvisningsmiinuter samlade jag på mig, extra vila var ju inte helt fel..
 
Sov 2h inatt och skola på det efter jag kom hem imorse, sen plugga samhällskunskap tills nationella provet imorgon. Säger heeeejdåååå

ÄR DET DAGS IGEN ELLER?

Hola.. perdón perdón...
Efter en månads tid är det kanske dags igen.
 
Är det värt att dra påsklovet? Det bästa som hände var när vi var på cup i enköping, somna vid 2 och upp 5.. woho! Nej men det var så himla kul, ååh jag älskar mitt lag och jag älskar mina tränare och jag älskar hockey!
I helgen så åker vi med ringettelaget till Finland, KROSSA!! Det ska bli så bra, vi måste ju få värsta bra avslutet nu, kanske inte blir nån ringette nästa år liksom.
 
Jag jobbade även onsdag,torsdag,fredag.. Kassan är ta mig fan ingen lek!!! fast nu när jag jobbade igår så fick jag lite koll på den, det pinsammaste som har hänt där var väl när mitt hår fastnade i rullbandet...hehe paniiiiiiiik.
 
Nu mina vänner när jag tjänar egna pengar så tänker jag vara i tid med min skolavslutningsoutfit! Sitter faktiskt just nu och beställer klänning från nelly, och det kommer bli spännande med storleken hehehehe... men helt ärligt jag fattar inte storlektsguiden? kan alla mäta sig runt midjan, den som har 45 cm kan ju tjoa till för då kan jag meddela dig att du kan köpa klänning från nelly :)
Nejmen sen ska jag ringa frissan och be om en tid om frillfix, klippte och slinga håret förra veckan men jag skulle vilja att de fixade mitt hår jättefint...aahh
Sedan har faktiskt Annelapannela lovat att fixa mina naglar så jag får gelé naglar-har vart så taggad till det!!!
 
Nu ska ut och träääna, ciaooooo