ÄNTLIGEN NYTT

Jag är jätteglad!
Idag efter skolan åkte jag direkt in till Södertälje och var hos tandläkaren, klar på 5 minuter!
Efter det satte jag mig på ett café och pluggade lite, för att få vuxenpoäng så tog jag en chailatte också.
Sen plockade pappa upp mig och vi gasade iväg i 180 typ till hockeymonkey eftersom de hade stängt sen 20 minuter tillbaka, men vi klev in och dem hade inget emot att hjälpa oss så det var skönt!!
 
Här kommer vi till saken varför jag är jätteglad.
Till en början så kollade vi på benskydd som var viktigast eftersom mina gamla är för små och är så sönder så att de tillochmed var orsaken till att min knäskål hoppa ur led i slutet av förra säsongen.
Jag hittade ivarjefall ett par easton, 85S. De satt så himla skönt runt knäna vilket är perfa eftersom jag har lite problem med dem...
 
Sen  kollade vi lite på hjälmar och pappa bad de plocka fram alla hjälmar som är lite säkrare för hjärnskakningar. Men ingen av dem satt bra eller var sköna så en sådan blev det icke. Utan jag hittade den lättaste hjälmen som finns typ tror jag, E700, Easton den också. Den satt så jäkla bra! Är så himla nöjd eftersom jag prövat hjälmar i typ 4 år men aldrig hittat en bra. Det där med hjälm är så himla känsligt liksom. Min andra hjälm hann och bli 5 år vilket är på tok förmycket, egentligen borde jag inte vågat ställt mig på isen med den för en hjälm ska man högst ha 2-3 år, och om du fått några ordentliga smällar med den så borde du byta snabbare. Jag köpte i och för sig en reebok 11K förra säsongen men den tyckte jag INTE om! Så den fick Axel ta över.
 
Helt sjukt att jag hade en hjälm från åk. 4- åk. 9
Så alltså gickjag över från Reebok till Easton i både benskydd och hjälm.
 
 
Knäskålen på mitt förra benskydd & en liten skymt av nya hjälmen
 
 


 

TRÅKIGARE

Som ni har märkt så har jag börjat tycka att blogga är tråkigare. Det är så jobbigt att tänka osv, dessutom kommer det säkert bli ännu mindre härefter eftersom skolan börjar på riktigt på måndag.. 9:an, låter lite coolare än 8:an varjefall.
 
Kort summering på senaste,
Jag var på konfirmationsläger förra veckan. Det var helt okej faktiskt.. eller vissa stunder var väl mindre roliga. JAG FICK MITT FÖRSTA GETINGSTICK! Hatar getingar..
Dagen innan lägret sov Sofie hos mig, det var jättekul att träffa henne igen och jag saknar henne både i skolan och på ringetteträningarna.. menmen.. vi hejade varjefall på sveriges handbollsmatch, åt godis, åkte lite moppe, träffa Lucas och Simon på gatan osv..
 
Nu kom jag precis hem från en övernattning i tält på farstanäs med klassen, vi cyklade dit, badade och gjorde lekar, det var så fruktansvärt kallt inatt bara... låg i en dunsovsäck med flera par strumpor, mjukisbyxor, tjocktröja & halsduk, fruktansvärt.
 

NEJ NU...

Nej nu kunde jag inte somna..! Jag var taskig mot mitt egna sommarlov! Vadå inte gjort nåt vettigt?!
-jag har för sjutton vart i både Värmland, Skåne och Vadstena! Jag har tränat när fysen vart igång och dessutom hade vi ju isvecka i Järna!! Sen ska jag till småland nästa vecka på konfirmationsläger..
Nejmen jaja.. Kände bara att jag behövde rätta mig själv


TIDEN BARA GÅR

Jahaa.. Nu är det snart dax för skolan igen. Nästan 10 veckor har rullat och jag har i stort sätt inte gjort nåt vettigt alls. Många händelselösa kvällar och slöa dagar, alldeles för många!
Jag har ju varken hunnit åka till Liseberg, åkt och badat eller spelat golf..
Hade ju tänkt ta tag i det här med golfen i år för att det kan ju ändå va ganska kul, Meeeen nej, det gick inte för sig nej.. Och badat i sjön har jag heller inte gjort, för kallt.. Eller njaa har ju saknat en bikini jag velat ta på mig men nu när jag skaffade det förra veckan haha så är det för kallt :( Liseberg skulle vi åka bara jag och några kompisar men ja, datumen var svåra att få ihop så det blev inte heller av, vi var på grönan förra året och tänkte satsa större detta året med att resa till Götet och grejer.. Meeeen nej.
Jaja, nu här på kvällen har jag gasat runt lite på moppen, känns att hösten är på G faktiskt!!
Var en sväng på kallfors golfklubb för att tvätta golfbilar, dock var det ju inte jag som gjorde det.

HANNA HAR ÄVEN FÄRGAT MADDOS HÅR IDAG!
Skulle bli mörkbrun med röd nyans men det blev mest röd, men det gjorde inget för maddo passa i det jättebra och det blev fint! ☀ bra jobb Hanna! Hon var Bra stolt efter haha, nejmen så ska det va! Helt rätt.

GODNATT


RINGETTE

Igår åkte jag upp till Sollentuna för att köra ringette mot canadensare. Jobbigt nog hade de vart på 2 tidigare cuper så de hade 4 som kunde spela, resten var skadade. Så vi mixade lagen och körde match 4x10. Riktigt kul och komma på is igen, åh längtar tills vintern, älskar vintern ❤
Idag var jag nog världens snällaste syster som följde med Axel till Stockholm som smakråd, tur att han har mig..själv fick jag inget med mig hem! Bra gjort faktiskt! Men jag var i Stockholm häromdagen med mamma då kände att jag blev lite snål idag.


3:E

I fredags fyllde världens bästa pappa år♥
Jag älskar dig
 
Jag bjuder på en charmig bild

VEM TYCKER OM DEN?

Har inte smakat men tippar på att det är lagom vidrigt!!


TROSA

Tog moppen till Trosa, Karin satt bakom. Gott med glass var det varjefall..
MEN..
När vi sitter på en bänk vid hamnen och bara kollar ut i vattnet (innan vi köpt glass) så får jag för mig att jag ska resa på mig, när jag ställer mig upp halvvägs så ser jag min moppenyckel åka mellan låren och ner på plankorna, nej inte bara det utan den fortsätter ner mellan plankorna.. - hur ska vi komma hem? Är det första jag tänker, sen kan vi inte låta bli att skratta. Tillslut hittar vi en ingång under plankorna, så det var bara att börja krypa eftersom vi  såklart tappade den längst bort, jag bjöd Karin på glass för jobbet. OBS suddiga bilder
 
 
 

MIDDAG

Ändrade planer, ingen ice age till min stora besvikelse.. Men middag på pizza hut med Julia och Hanna var inte heller så fel☀ dock var det bara Julia som ville ställa upp på bild


MOBILBLOGG FRÅN TÅGET

JAG SKA SE ICE AGE 4!! Älska ice age. Igår när det var regnsolregnsolregn så tog jag en trip till Nyköping med den tunna vinterjackan på, det kändes jätteknäppt..aja jag kollade varjefall på min bror som spelade hockey! Kommer inte se honom nu på ett tag eftersom han åker till nån hockeyturnering i Riga. Kul Annars? - jo kan ju berätta att Alvovich kom med glass åt mig i förrgår! Supergott. Juste igår åkte jag till Mörkö till Eddies och Jimmys sommarställe, inte för att dom visste att vi skulle komma men men, sen blev det för mörkt för att åka moppe hem så jag sov kvar, mycket snällt av dem! Idag på eftermiddagen åkte jag hem till Mikis och vi prata och bubbla och körde lite moppe, mysigt det med❤ och nu sitter jag på tåget