Börjar om

Okej..
Nu har min käre kusin hjälpt mig att fixa en tillfällig header som jag ska ha tills jag har lyckats ta några fina biler som jag vill ha istället. Det kan däremot dröja!!! Så supersnällt av henne!!!
KOLLA IN HENNES BLOGG: http://www.photobe.blogg.se 
Eftersom jag bytt design också så blir de gamla bilderna väldigt små men det kommer de nya inte vara sen, så därför skrev jag börja om.
 
Imorgon ringer klockan 05:45 och 06:45 drar bilen iväg till Nynäshamn. Jag ska spela hockeycup då. Första matchen är kl. 08:00 och sista 19:00.. Snacka om lång dag! Får ta med mig lite läxor sorgligt nog.
 
Bilden är från matchen förra helgen, jag kommer inte ihåg vad laget vi mötte heter men jag minns att vi förlora. Det hemskaste var nog att vi spelade in matchen för att kolla senare på kvällen, vi hade träningsläger nämnligen.
Det var ganska nyttigt att se sig själv, det tror jag alla tyckte. Men när det lilla misstaget man minns från matchen men trodde ingen annan såg spelades upp så blev man ju värre än en tomat...
 

TRÖTT PÅ TRÅKIGT

Tjenixen!
Mycket smått händer hela tiden som jag tänker att jag ska skriva men aldrig gör eller får tid.. En fråga ni gärna får svara på är: ska man lägga ut eller berätta på en blogg om man köpt nånting? Är det intressant? Själv tycker jag det kan va kul med snygga foton och att de berättar varifrån det kommer ifrån, men när jag själv gör det så känns det liksom som jag stoppar upp mina nya köp i nyllet på andra som inte ens är intresserade. Hur ska man göra????

Hade skolfoto igår, vet inte riktigt om det kändes så bra, hehe.
Spex hade vi också då temat var "järna-bo" så alla var utklädda till bönder eller antisar, Jespers pappa körde även dit en traktor, haha!

Men... Orsaken till rubriken. Jag har tråkigaste bloggen, färger, header och allting, det är inte ens mitt.. Så jag har beslutat att inte skriva ett dugg här tills den blir fixad. Det blir så tråkigt! Och jag hoppas jag hittar en vänlig själ som vill hjälpa mig ❤ för det kommer säkert bli så att när jag bestämt att inte skriva då kommer det hända massa bra grejer!


SJUK

Dålig dag.
För sjuk för skola så har gråtit mig genom björnbröder och garvar åt monster inc. Ändå inte kunnat slappna av eftersom jag hela tiden ser den stora högen av läxböcker på skrivbordet. Sov till och från till typ 12 då Karin kom och åt lunch här, förstår henne! Jag hade inte heller velat äta morotssoppa. Hon hade med sig en Marabou mjölkchoklad vilket räddade min dag☀
Nu har jag dragit mig upp ur sängen och börjat göra lite matte i spöregn och nerdragna persienner.. Känner rastlösheten.. Jag hatar att vara sjuk, nu kommer jag dessutom ligga efter i träningen!! Nej nu ska jag göra mig en varm kopp choklad eftersom te är blä


INGEN TRÄNING IDAG

Igår hade jag och Emilia jättekul! Blev ingenting av det vi hade planet dock. Haha, mycket skratt blev det varje fall!!

Imorse när jag vaknade var det inte lika kul, fruktansvärd halsont och hosta som sitter nere i bröstkorgen som inte försvinner när man försöker hosta. Kittlas hela tiden när jag andas. Därför blev det tyvärr ingen träning... Mått dåligt hela dagen och funderade på att stanna hemma från skolan imorgon men har bara viktiga lektioner som man måste hänga med på så att min plan förstördes tyvärr, inga fina kläder i skolan imorgon varjefall så får jag se hur länge jag orkar. Godnatt •••• ☀


LÖRDAG

Idag är det en tom lördag, ingen träning och ingen match.
För att få den att gå så ska jag nog börja med att gå en lång promenad med en hund jag är halvt hundvakt åt. Sen går jag ner till ishallen och kollar på Axels match, ska försöka hinna med kallfors utegym också! Har inte hunnnit dit än så känner att jag måste kolla hur det ser ut och så.
Men ikväll ska jag äntligen träffa Emilia, hur länge sen som helst. Vi ska ha en riktig myskväll med bk, godis, moppe och massa struntprat.. Åh vad skönt!
 
Imorgon Söndag så har jag en del träning framför mig, Ringetteträningen har blivit förlängd så att vi ska kunna köra 50 minuter ringetteträning och sen 50 minuter hockeyträning med ringettelaget. Efter det så ska jag träna med hockeyn som har fys efter ispasset. Det som stör mig är att jag börjar känna mig lite hängig.. satN, det är det som passar in minst i mitt liv just nu
 
 

11/9

Idag var det ju 11 år sen, all respekt till de människor!❤

Jag har precis spelat träningsmatch mot Haninge, 3-3. Fick spela lite forward men fick tack och lov gå ner som back i slutet! Hade INGEN bra forward-dag!!

Har inte skrivit på länge! Har ju hunnit konfirmera mig till och med. Dessutom kom skånekusinerna, mormor och morfar kom upp över helgen också, det var mysigt.

Goodbaj


R.I.P

Idag är det ett år sen! Vila i frid❤
~Alltid saknad, aldrig glömd~

Stefan Liv


SNART ÄR KONFIRMATIONEN

Idag efter skolan åkte jag direkt till ytterjärna kyrka för vi hade konfirmandgruppfotografi, typ. Sen övade vi dessutom på själva konfirmationen också!

Idag har varit en jobbig dag, en sån dag när allt vart emot en, usch!!

Något riktigt roligt från idag var att Sofie kom till gamla (vår) skolan! Kul och se henne där hon egentligen hör hemma. Kändes liksom inte konstigt när hon kom för hon passade in, kändes bara som att hon hade vart sjuk en lång vecka.
Jaja hade sen träning idag så nu är det verkligen dags att sova!! Godnatt


KARIN 15

Grattis på födelsedagen världens bästa Karin!
Över 14 år har vi stått ut med varandra, vart med om blod, svett och tårar.
Har nog delat mina roligaste, pinsammaste och hemskaste stunder med dig. Vad vi har bråkat och slagits och bara inte velat se varandra men också vet varandra så väl så det räcker med blickar för att fördriva ett samtal utan ord.
Det bästa jag vet är nog att göra dig riktigt irriterad, slutar alltid i knäsvaga skrattattacker. Ordet förlåt är jobbigare att säga till dig än till min egen bror, och det är kul att du känner detsamma!
Roligaste grejen nu i efterhand är nog din "fjortisperiod" när jag som inte hade tofsar på benen, spetshårband på huvudet, 5 ihopkletade ögonfransar eller en adidaströja vars insida av kragen var brun pågrundav brunkrämen var tuff nog att säga hej till på Ica eller umgås med utanför skolan!! Men jag tycker om dig nu ivarjefall.

Har aldrig sagt det så kanske dags att göra det men, du är bäst


SÖNDAGEN

Igår vaknade jag med klump i magen, hade inte pluggat på lördagen innan eftersom jag gick på träningen jag hade planerat att hoppa över för att plugga.. Så jag rev upp böckerna och satt mig vid köksbordet och kämpade, hann dock inte så långt för skulle iväg på hockeymatch.
 
Vi spelade mot Flempan, det var träningsmatch på deras tid så vi skulle spela 3x20. Jag spelade forward för andra gången och fick faktiskt in ett mål!!! inget snyggt kanske men mål är ju mål! Det var jättekul men jag tror att de vann tillslut, när matchen var slut så hade de tid kvar på träningen så vi körde en period till :)
 
När jag kom hem fortsatte jag att plugga, blev klar med allt, jätteskönt! usch hatar söndagsångest

LÖRDAG

Började morgonen med att åka in till Södertälje med mamma för att hitta nånting till konfirmationen, sen skulle vi dessutom hitta ett par byxor på JC till mig eftersom mina favvisar har spruckit och vi hade en kupong som går ut imorgon.
Jag hittade ett par jättesköna byxor som är höga i midjan och lite matt svarta i färgen, lite svartgrå kanske.
 
Sen så var det ju lite kämpigt med att hitta en vit klänning på hösten, i alla butiker var det bara svart,grått,vinrött,brunt & mörkgrön. Men kom ändå hem med en klänning från ESPRIT som jag inte gillar, nej den tycker jag inte om.. Men jag kommer inte använda den mer än på konfirmationen! Det gör inte så mycket eftersom den var nersatt från 599 till 99, så av det skälet tyckte pappa den var fin...-.-
 
På eftermiddagen hade jag hockeyträning, roligt och jobbigt. På vägen hem så stannade jag lite vid Järnaloppet och hjälpte Ida med att sälja remmar.
 
Nu här på kvällen ska jag städa mitt rum och sedan plugga i ett nystädat rum, vill inte alla ha en Lördag som min?