HON KLARAR DEEET

JAG ÄR SÅ OTROLIGT LÄTTAD! JAG ÄR SÅ GLAD, NU ÄR DET TA MIG FAN SOMMARLOV PÅ RIKTIGT!! ÅHHHH VAD SKÖÖÖNT♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag var jag alltså inne i Stockholm för att göra teoriprovet på trafikverket.. Jag trodde jag höll på att svimma! Imorse när jag vakna kände jag hur hela magen krampa, har aldrig känt den här typen av nervösitet nån gång! typ som luftväggar kommer närmare ditt ansikte. Hyperventilera började jag göra på tåget upp haha. Jag ringde efter stöd hos både den ena och den andra, pratade nog med KarinJulia, Mikis, Lucas och Jakob, i omgångar! När vi kom upp till Stockholm började vi gå i butiker men jag var inte riktigt sugen på det, sen skulle vi äta donken och jag fick en vanilj milkshake, vilket är favoriten men var inte sugen på den heller, och jag menar.. när är man inte sugen på det?! När vi kom in till trafikverket skulle vi ta kort till körkortet i en automat, satt som en isbit hela tiden så bilden blev ju inte sådär jätte prima... så satt vi där utanför provsalen i kanske 45 minuter och det var en kille som kom ut från en annan sal som inte hade klarat provet och han var helt gaaalen, han slog och sparka i allt han såg och skrek och grät och hade sig, gjorde mig inte alls mer nervnös... Sen var det dags att gå in och mitt ansikte bara blekna men jag satte mig och började svara. ungefär vid fråga 21 kom en jättesvår fråga och då kändes det som jag hade svarat fel på alla så då började jag gråta inombords & förberedde mig på att göra om det.. blev klar lite innan maxtiden var slut så repeterade en extra gång, sen var det bara att trycka på avsluta prov kvar! Hela jag höll på och svvämma över men så klickade jag och fick se... med fina stora lysande gröna bokstäver GODKÄNT

JIIIIIIIHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

reste mig upp och fick ta emot alla papper från "överblickarN" han sa att jag inte hade kollat på mina fel svar och undrade om inte borde göra det men jag var alldeles för paff och fattade inte vad han egentligen sa så jag bara tog bevisat sa att "DET SKA JAG ABSOLUT INTE GÖRA, HEJDÅÅ" sen tog jag några glädjeskutt ut från salen och skrev en kaxig status på facebook!
JAG ÄR FULL AV LYCKA OCH KAN VERKLIGEN INTE SITTA STILL! JAG HAR JU TROTS ALLT KÖÖÖÖÖÖRRKOOOORT


HÅKANSSON DAG II

Ännu en mysig dag med dans, bakade cupcakes och lite träning på det, dessutom så när jag kom ut från duschen så stod god mat serverad på bordet 🍝 MUMS


HOS HÅKANSSON

Idag har jag anlänt till familjen Håkansson!
Jag och Linnea har hunnit med massor, vi har bland annat ätit grillat, suttit och pratat om allt som hänt, vi har gått en lång promenad genom hela Mariefred, handlat myspys till kvällen, dansat på ett tv spel, vi har även tränat(!!) & mycket mer ska vi hinna med imorgon.

Men nu är det dags att få lite underbar sömn, godnatt 😊❤👍

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3515722/images/2012/pic_207271890.jpg" class="image">


SUMMERFEELINGS☀

Bilden säger väl allt?


IGÅR

En fin midsommar med god mat och härliga människor!

Allt började vid ett med en god lunch.
Det badades och skrattades, spelades kort och åts godis.
kvällen rullade på bra och den slutade med att vi kollade på två helt sjuka filmer, men alla somnade i mitten av andra haha.

Här kommer lite bilder från igår;



MIDSOMMAR

Godmorgon!☀

Inte ett måln, så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn, på flera dar....
Den låten spelas om och om och om igen i mitt huvud!

Igår var det sista dagen på fotbollskolan, & det var ju enligt tradition mixturnering, då mitt lag kom till FINAL!
Jag fick aldrig uppleva det som fotbollspelare haha så det var roligt även som ledare ;)

När jag kom hem igårkväll helt illröd i hela ansiktet så bytte jag om och gick ut och sprang, en ganska skön runda! Dock kände jag inte samma grej i uppförsbackarna hehe..
När jag kom hem och skulle köra lite styrka med kettlebellen (se bild nedan) så hade min käre far & bror kommit hem från ett hockeyläger det varit på hela veckan. Jag har faktiskt saknat dem sa'tt det var ju bra.
Nu ska jag smita iväg och göra iordning mig inför den fina dagen.

Så jag önskar Er en riktigt fin midsommar!!



SENA BILDER FRÅN LÖRDAG

I lördags var vi ett gäng hemma hos Gröndahl.
Vi badade blandannat i hennes stora pool & när den blev för kall så hoppade vi i bubbelpoolen. Det spelades även lite tennis på tennisbanan,"otippat" nog vann jag ;)

Lite senare på kvällen gick vi en promenad till en pizzeria där vi stanna och käkade. Sen gick man därifrån med den så kallade pizzaångesten, den så väligenkända känslan då man är övermätt och ångrade att man tryckte i sig hela. jaja
Det var varjefall en mysig kväll med mycket prat och gos i filtar.

ANDRA VECKAN PÅ SOMMARLOVET

REDAN?!

åh ångesten inför 9:an börjar krypa fram nu..

Idag är fösta sommarlovsdagen med sol☀ och självklart har jag bränt mig i både hårbotten & ansiktet.
Den här veckan är jag varjefall fotbollskoleledare för tjejer mellan 9-10 år. Dagarna rullar väl på ganska okej men imorse.....

jag ställer två klockor som ringer på morgonen men så gör jag det mest idiotiska du kan göra... säger till mig själv "bara blunda 5 minuter till, jag måste ju få vakna i lugn och ro"
Efter ett tag gick jag upp och slängde ett öga på klockan.. 08:58
Jag började 08:30. Som att duscha i panik.
Som tur hade jag lagt fram kläderna, så det var bara att rusa upp och skynda! Samtidigt som jag har tandborsten i munnen och försöker ta på mig strumporna hör jag bara en massa fotbollsskor springandes ute på gatan & sen ringer det på dörren, woho hela "laget" eller vad man ska kalla det står utanför min dörr haha!
Häääärligt❤

Guld & silver är än idag den mest omtyckta "övningen"



& jag är då ledare tillsammans med den här charmören!

MED LITE POWER

Att förhandla... Med ett "mål" i det (belöning) och med lite power så gick det prima!
Lördagskvällen var mysig framför finaste filmen ♥Tarzan♥ åh den är verkligen så djup, vilket inte var något man tänkte på när man var mindre.

Före&efter eller efter&före



mumset till Tarzan


STUDENTMOTTAGNING

GRATTIS ANNIKA TILL STUDENTEN!❤

Idag har jag vart på studentmottagning hos Linde. God mat, trevligt folk och en rolig kväll!
Var en snabbis i Södertälje då det var som mest studenter.Visst blir man lite sugen på att bli stor för att själv få göra samma grej, stå på ett flak och bara skrika ut all glädje över att skolan är över! Tänk så sköönt☀☀


SVERIGES NATIONALDAG

Igår var det Sveriges nationaldag!
Det började med att Karin kom hem till mig och vi gjorde i princip ingenting, skrattade och "bråkade".
På eftermiddagen var det samling på IP för att börja dagens träning med hockeylaget! Vi skulle ut på mörkö och träna, vi blev körda en liten bit men blev avsläppta för att springa testen av vägen. Vi skulle följa sörmlandsleden vilket var genom ko hagar, över stenar och i lera. Jag vet inte hur många gånger jag snubblade!
När vi kom fram så hade vi lite grenar, dragkamp, amerikans fotboll, stafett osv. Vi skulle även dra en bil!!
Vi grillade korv och badade vid Eddies och Jimmys sommarstuga, det var jättehärligt.
Jag går i världens bästa hockeylag❤